יום חמישי, 26 נובמבר, 2020

מאפה פסטה כוסמין ותירס תבליני מימון צילום חיים יוסף

מאפה פסטה כוסמין ותירס

חברת “תבליני מימון” מגישה לרגל יום הפסטה הבינלאומי מתכון מנצח
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב skype
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מאפה פסטה כוסמין ותירס תבליני מימון צילום חיים יוסף

תבליני מימון, חברת התבלינים המובילה והנמכרת ביותר בישראל, מגישה לרגל יום הפסטה הבינלאומי, מתכון למאפה פסטה כוסמין עשיר ומגוון, קל הכנה וטעים, עם תירס ופלפל שחור. המאפה יכול להתאים כמנה עיקרית, כארוחת ביניים וכן כתוספת, לצד סלט ירקות רענן. 

בתיאבון!מאפה פסטה כוסמין ותירס תבליני מימון צילום חיים יוסף

מצרכים (לכ- 4-6 מנות): 

1 חבילת פסטה כוסמין מלא 

3 קלחי תירס טריים

1 כפית מלח 

½ כפית פלפל שחור גרוס דק תבליני מימון

2 גבעולי טימין

3 כפות שמן זית

להגשה: פרמז’ן מגורד

 

אופן ההכנה:

 

    1. מחממים תנור ל-220 מעלות. מאפה פסטה כוסמין ותירס תבליני מימון צילום חיים יוסף

 

  1. מגלחים את קלחי התירס מהגרגירים וטוחנים חצי מכמות התירס במעבד מזון למחית.

  2. מניחים בסיר את המחית יחד עם הגרגירים שנותרו, יוצקים פנימה 2 כפות שמן זית, טימין, מלח, פלפל שחור גרוס דק ומערבבים. מבשלים על אש נמוכה במשך 8 דקות תוך כדי ערבוב. 
  3. מרתיחים סיר עם מים וכף מלח ומבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה. מסננים מהמים, יוצקים כף שמן זית ומערבבים. 
  4. מערבבים את הפסטה לתוך קרם התירס ויוצקים לתבנית חרס. מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 12 דקות עד לקבלת גוון זהוב. 
  5. מגרדים מעל פרמז’ן ומגישים.

 

הגיבו לכתבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב skype
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

הכתבות הנצפות ביותר